Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Oferă un cadou părinților tăi! Ai grijă de inima lor!

By: | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Comments: 0

abuelo paseando con nieto

Odata cu inceperea anului scolar, CardioClinic va aminteste de importanta evaluarilor cardiace ocazionale, de o importanta deosebita fiind cele mai frecvente in randul celor peste 55 ani.

În fiecare zi, în România mor 40 de oameni prin infarct miocardic. Boala cardiacă ischemică va rămâne principala cauză de deces pentru următorii 20 de ani, reprezentând 12,2 la sută din mortalitatea generală, conform Organizației Mondiale a Sănătății. În timp ce apariția bolilor cardiovasculare este din ce în ce mai frecventă în rândul tinerilor, riscul dezvoltării lor este direct proporțional cu înaintarea în vârstă. Vârsta însăși (peste 55 ani în rândul bărbaților și peste 65 ani în rândul femeilor) este un factor de risc major și non-modificabil pentru apariția patologiei cardiace. Astfel, în cazul pacienților care depășesc aceste praguri, este esențial controlul factorilor de risc modificabili și, acolo unde este cazul, un tratament de specialitate țintit.

Pentru orice investigatie la oricare din medicii CardioClinic cu peste 15 ani de experienta in cele mai mari centre medicale din Bucuresti, te asteptam sa te programezi! Completeaza formularul din partea dreapta a acestei pagini și vei fi sunat (în timpul orelor de program) în 30 de minute de la programare, sau suna la unul din numerele de telefon de la urmatoarea adresa: Contact CardioClinic.

Ai grijă de inima parintilor tai! Și nu uita nici de a ta…

Vă așteptăm cu drag la CardioClinic!

Leave a Reply