Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Pachet Cardio

Pachet Cardio

CardioClinic va pune la dispozitie un set de investigatii ce stau la baza evaluarii cardiovasculare a oricarei persoane. Pachetul cardiologic cuprinde electrocardiograma, ecografia cardiaca (sau ecocardiografia) si consultul cardiologic, care sa adune si sa analizeze toate informatiile referitoare la starea dumneavoastra de sanatate si modul in care acestea se reflecta asupra inimii si vaselor de sange.

Acestea constituie setul de rutina necesar fiecarei persoane macar o data in viata, intrucat alcatuiesc o imagine foarte complexa a starii de sanatate a inimii, fiind primul pas necesar in diagnosticarea eventualelor probleme cardiace, sau singurul necesar pentru a exclude cu certitudine existenta bolilor de inima.

Pentru detalii referitoare la indicatiile acestor investigatii (cand si de ce ar fi nevoie sa va monitorizati inima in acest fel) si la modul de efectuare al acestora, puteti consulta urmatoarele pagini:

Tarife Pachet Cardio
Pachet Cardio cord (consultatie + Ecg + ecocardiografie uzuala) Preturile difera in functie de medic - mai multe in paginile medicilor.450 - 490 RON
Inregistrare ecografie pe DVD - anuntati medicul la inceputul investigatiei30 RON

Medici