Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

CardioCheck

CardioCheck

CardioCheck va ofera o evaluare a factorilor de risc cardiovasculari, calcularea scorului de risc ESC – HeartScore elaborat de European Society of Cardiology si un plan de actiuni pentru reducerea riscului cardiovascular. ESC – HeartScore stabileste riscul de deces prin boala cardiovasculara in urmatorii 10 ani. Vestea buna este ca acest risc poate fi redus cu usurinta prin modifcarea stilului de viata si eventual medicatie. Practic, majoritatea factorilor de risc cardiovascular se pot ameliora prin masuri simple dar sustinute.

Cu CardioCheck

 1. Afli rapid riscul de deces prin boala cardiovasculara in urmatorii 10 ani
 2. Calcularea riscului se face cu ESC – HeartScore elaborat de European Society of Cardiology
 3. Primesti un plan de actiuni pentru reducerea riscului cardiovascular.
 4. Interpretarea va fi facuta de un specialist experimentat in cardiologie.
 5. Beneficiezi de recomandari suplimentare, daca ai nevoie.

Ce include pachetul de analize CardioCheck

 • Istoric medical personal si familial semnificativ pentru boli cardiovasculare sau diabet
 • Examen fizic complet cu masurarea TA
 • Interpretarea analizelor de laborator : glicemie, uree, creatinina, AST, ALT, colesterol total, trigliceride, HDL si LDL colesterol. Aceste analize trebuie sa le faceti in prealabil si nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni ( gratuite la medicul de familie )
 • Evaluarea factorilor de risc cardiovasculari majori si stabilirea riscului cardiovascular pe baza scorului de risc cardiovascular elaborat de ESC – HeartScore;
 • Screening Doppler de artere carotide pentru a vedea daca exista depuneri de colesterol ( placi de aterom ) si masurarea grosimii complexului intima-media la nivelul arterelor carotide. (prezenta lor, incadreaza pacientul intr-o categorie de risc cardiovascular crescut).
 • Recomandari de reducere a riscului cardiovascular.

Programeaza-te online pentru CardioCheck!
Te vom contacta in maxim 30 de minute.

Tarife
CardioCheck – 190 RON

Medici

3 motive sa alegi CardioClinic:

 1. Medici specialisti de la CardioClinic au o experienta de peste 15 ani in centre renumite cum ar fi Spitalul de Urgenta Floreasca si Institutul National de boli cardiovasculare C.C.Iliescu – Fundeni.
 2. Avem primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie – Asociatia Europeana.
 3. CardioClinic este prima clinica privata specializata in cadiologie.

 

Ce spun medicii CardioClinic:

”CardioCheck va spune un lucru foarte important : Cum stati cu inima, daca aveti vreo problema cardiaca sau daca sinteti la risc de infarct si ce trebuie sa faceti pentru a diminua acest risc.”

Dr Ruxandra Negoi – cardiolog

”Evaluarea si reducerea riscului cardiovascular este una din principalele preocupare a Societatii Europene de Cardiologie, care a elaboratin acest sens un scor de risc cardiovascular – HeartScore, cu scopul de identifica persoanele crescut de deces cardiovascular in urmatorii 10 ani. Acesta, impreuna cu alte recomandari personalizate le puteti avea cu CardioCheck.”

Dr Alexandra Vasile – cardiolog

 

Ce spun pacientii:

”Un prieten a facut un infart acum 3 saptamini. Era sanatos, jucam tenis impreuna. M-am speriat si m-am hotarit sa fac un control la inima si toate investigatiile posibile, pentru a nu ajunge in situatia lui. Am sunat la mai multe clinici si toate m-au intrebat ce anume investigatii vreau sa fac, ei nestiind ce sa-mi recomande. Am luat o consultatie cu ecg la un medic cu experienta, care, dupa ce s-a uitat pe ecg si m-a intrebat daca ma doare ceva, mi-a zis ca sunt sanatos. Temerea mea insa, a ramas. Din fericire am aflat de CardioCheck, care m-a lamurit ce risc cardiovascular am si de ce lucruri simple trebuie sa tin cont pentru a nu avea probleme cardiace.”
Gabriel 38 ani – Bucuresti

”N-am avut niciodata probleme cu inima. Ultimile luni au fost foarte stresante si obositoare la birou si ma simteam fara vlaga. M-am gindit sa fac un control la inima, desi n-aveam nimic si m-am gindit sa caut un medic experimentat sau o clinica specializata. Asa am ajuns aici si am luat CardioCheck – evaluarea riscului cardiovascular si s-a dovedit a fi o alegere buna. Asa am inteles si eu cum stau cu inima, de ce trebuie sa ma feresc si ce anume trebuie sa corectez. Din pacate medicul mi-a descoperit si o usoara hipertensiune, pentru care acum iau un tratament care a dus la reglarea tensiunii.”
Maria 50 ani – Bucuresti