Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Ai dureri de maini sau de picioare sau edeme? Esti diabetic? Vrei sa afli daca ai probleme cu circulatia?

Mai mult, vrei sa faci asta printr-o metoda sigura, eficienta, ieftina si complet neinvaziva? De aceea exista ecografia Doppler.

Detaliile programarii

 

Verificare

Te vom contacta in maxim 30 de minute pentru mai multe detalii, de luni pana vineri intre 10 - 20.
3
motive sa faci o ecografie Doppler la CardioClinic:
1
Diagnostichezi rapid eventualele boli cardiovasculare reducand astfel riscul complicatiilor.
2
Beneficiezi de o ecografie Doppler vasculara efectuata cu ajutorul unor echipamente performante.
3
Ecografia Doppler este facuta de un medic cardiolog cu o bogata experienta in ecografia Doppler vasculara - experienta dobandita in clinici universitare de prestigiu - Institutul National de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu - Fundeni si Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Ce va ofera CardioClinic

Ecografia Doppler se efectueaza tintit pe anumite zone ale corpului, conform indicatiilor medicului cardiolog:

Sangele circula in corpul nostru prin vene si artere. Ecografia Doppler vasculara (sau Eco-Doppler) este o analiza complexa care masoara viteza circulatiei sangelui in organism si te ajuta sa depistezi din timp daca unele organe sau zone ale corpului nu sunt irigate corect sau suficient. Investigatia este complet neinvaziva, nedureroasa si se realizeaza cu un aparat specializat, performant, dotat cu o sonda care se aplica pe zona investigata, fara a va crea niciun disconfort.

Medicul poate depista ingustari ale vaselor, cheaguri sau depuneri periculoase de pe vasele de sange (de grasimi sau de calciu, de exemplu), care va pot pune in pericol viata. Neglijarea acestor probleme poate duce la accidente vasculare, la boli grave, precum embolia pulmonara sau chiar la amputarea zonelor afectate. Diagnosticate insa corect si cu un tratament adecvat pot fi pot fi tinute sub control si tratate.

Investigatia este complet neinvaziva, nedureroasa si nu foloseste radiatii. Se realizeaza cu un aparat specializat, performant, dotat cu o sonda prin care se analizeaza venele si arterele din corpul tau.
Durata analizei este de 20 - 40 de minute si nu va creeaza niciun disconfort ulterior, putand pleca imediat acasa.
Programeaza-te prin intermediul formularului de contact si te vom suna in 30 minute pentru a confirma toate detaliile!

Medici

Mihaela Mihaila

Medic primar cardiolog - competenta in ecocardiografie doppler si ecogafie doppler vasculara
- Institutul National de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu - Fundeni


Ecografia Doppler vasculara poate identifica daca suferinta Dvs. are o cauza vasculara. Dca aveti dureri de miini sau picioare, nu uitati ca acestea pot avea o cauza vasculara, fie pe artere, fie pe vene. Ecografia Doppler vasculara este cea mai buna si eficienta tehnica neinvaziva care care evalueaza starea vaselor sanguine. Deasemeni, este cea mai ieftina, inofensiva, si poate fi repetata oricind fara absolut nici un risc.

Dr Mihaela Mihaila - Medic cardiolog

Cristina Tirziu

Medic primar medicina interna si medic specialist cardiolog - ecogafie doppler vasculara
- Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca


Procesul de ateroscleroza (depunerea placilor de aterom) porneste inca din copilarie la toti oamenii. Unii factori (fumatul, dieta, hipertensiunea arteriala, varsta si altii) grabesc acest proces. Pacientii diabetici prezinta un risc semnificativ mai crescut. Placile de aterom se depun pe toate vasele din corp si incetinesc fluxul sangvin, ceea ce duce la modificari grave ale tesuturilor pe care le iriga, pana la necroza acestora. Aceasta investigatie este, insa, foarte eficienta pentru evaluarea circulatiei in arterele si vene de la nivelul membrelor superioare si inferioare si nu numai. Dopplerul vascular este o investigatie utila in evitarea unor situatii amenintatoare de viata precum gangrena piciorului (care poate duce la amputatie) sau tromboembolismul pulmonar.

Dr Cristina Tirziu - medic cardiolog si medicina interna
3
motive sa alegi
CardioClinic
  • Medici specialisti de la CardioClinic au o experienta de peste 15 ani in centre renumite cum ar fi Spitalul de Urgenta Floreasca, Institutul National de boli cardiovasculare C.C.Iliescu - Fundeni si Spitalul Universitar de Urgenta
  • Avem primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie – Asociatia Europeana
  • CardioClinic este prima clinica privata specializata in cadiologie din Romania.

Parerile pacientilor CardioClinic

”Mă știu cu diabet de aproximativ 14 ani, iau tratament cu pastile și am glicemia bună când o măsor. Recunosc că au fost momente în care nu am respectat dieta așa cum ar fi trebuit, mai pun sare în mâncare și mai mănânc ciocolată. Nu am făcut niciodată vreo criză, dar în ultimul an am început să simt dureri în gambe dacă mergeam mai mult, insa nu mai mult decât mergeam de obicei. A început cu timpul să mă ia din ce în ce mai repede, urcam 2 etaje și trebuia să mă opresc de durere. N-am mai suportat și am fost la doctor. Mi-am făcut o ecografie Doppler de artere și am aflat că am niște plăci de aterom pe vasele picioarelor și că din cauza lor nu mai ajunge cât sânge trebuie la picioare și cauzează durere când fac ceva efort. Am primit recomandări și tratament personalizat problemei mele și acum știu cum să am mai multă grijă de sănătatea mea.”

Marian G., 56 ani, Ploiești

”Nu știam că asocierea dintre fumat și tratamentul cu medicamente anticoncepționale nu este recomandat, ba este chiar de evitat. Am aflat asta după ce din senin, privind televizorul într-o seară, am simțit brusc că nu mai am aer. Prietenul meu care era lângă mine s-a speriat, mi-a zis că mi s-au colorat buzele în albastru și a sunat imediat la salvare. Din fericire am ajuns la spital la timp și mi s-a spus că am făcut o embolie pulmonară, că mi s-a format un cheag în venele piciorului care a plecat și a ajuns la plămâni. Puteam să mor dacă mai întârzia ambulanța câteva minute. Fumatul și anticoncepționalele sunt responsabile de formarea cheagului. Dacă aș fi fost la un consult de rutină la timp, un medic cardiolog care ar fi auzit că am aceste obiceiuri mi-ar fi recomandat o ecografie Doppler de vene și ar fi putut vedea cheagul înainte ca acesta să îmi pună viața în pericol.”

Raluca P., 27 ani, București

Despre CardioClinic

CardioClinic este prima clinica privata specializata in cardiologie.

Echipa medicala este formata din din medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti – Institutul National de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu – Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Universitar de Urgenta. Toti medicii nostri au activat in sectiile de urgente cardiovasculare si s-au confruntat de-a lungul carirei profesionale cu o cazuistica foarte bogata. Din echipa medicala mai fac parte si medici neurologi, endocrinologi si medici de diabet si boli de nutritie, aceste aceste paotologii fiind frecvent asociate cu bolile cardiovasculare.

CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara - Societatea Europeana de Cardiologie.

Pentru a va evalua cu acuratete starea de sanatate, CardioClinic dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international - General Electric SUA, Mortara - Sua, Nihon Konden - Japonia. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie si au toate software-urile de masurare si analiza disponibile, pentru a va putea oferi un diagnostic cat mai corect.

Daca vrei sa afli mai multe despre CardioClinic, viziteaza site-ul www.cardioclinic.ro sau contacteaza-ne chiar acum.