Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Recunoastere Europeana – Acreditare Europeana

CardioClinic – primul laborator privat de ecocardiografie acreditat

CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din România acreditat de Societatea Europeană de Cardiologie.

http://www.escardio.org/communities/EACVI/accreditation/echocardiography/lab/Pages/accredited-laboratories.aspx

Societatea Europeană de Cardiologie, prin intermediul Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară, este forul care asigură certificarea cea mai înaltă atât a medicilor, cât și a laboratoarelor de ecografie cardiaca în cadrul unui proces de implementare a excelenței profesionale în cardiologie, la nivel european.

Acesta certificare exte obținută exclusiv în urma unui proces complex de evaluare detaliată și cuprinzătoare a laboratoarelor de ecocardiografie din Europa, începând cu dotarea tehnică și continuând cu evaluarea efectivă a modului de realizare a ecografiilor cardiace, de raportare a rezultatelor, de stocare a informației, etc. Scopul acestui proces este respectarea celor mai înalte standarde de calitate uniforme la nivel european, atât în ceea ce privește modul de efectuare a ecografiilor cardiace, cât și echipamentele (ecografele) utilizate în laboratoarele de ecografie cardiacă acreditate.

Astfel la CardioClinic puteți efectua o ecografie cardiacă cu echipamente de ultimă generație, realizată de medici cu vastă experiență în domeniu, la standarde europene. Aici veți fi întâmpinat de un personal prietenos, preocupat să vă asculte problemele și să vă îndrume către cei mai buni specialiști ai noștri.

 

Vă așteptăm cu drag!