Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Despre CardioClinic

Pentru ca pacienții din România aveau nevoie  să beneficieze nu numai de medici cu experiență, ci și de cele mai avansate dotări, de aparatură de ultima oră și de un spațiu confortabil de consultații și diagnosticare am creat CardioClinic.

 

CardioClinic este prima clinică privată specializată în cardiologie

Beneficiați de o echipă medicală formată din medici primari cardiologi foarte buni cu peste 15 ani de experiență în spitale renumite din București – Institutul Național de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu – Fundeni, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Veți putea avea încredere în diagnosticul Dvs pentru că medicii noștri au activat în secțiile de urgențe cardiovasculare și s-au confruntat de-a lungul carierei profesionale cu o cazuistică foarte bogată.

Și ca eventualele afecțiuni asociate celor cardiace să fie diagnosticate și tratate în aceeași clinică, din echipa medicală fac parte și medici neurologi, endocrinologi și medici de diabet și boli de nutriție, astfel încît Dumneavostră să nu fiți nevoiți să vă deplasați de la o clinică la alta, de la un spital la altul.

 

Recunoaștere europeană

Pentru a fi siguri că punem la dispoziția Dvs tot ce e mai modern în domeniu, CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din România acreditat de Asociația Europeană de Imagistică Cardiovasculară – Societatea Europeană de Cardiologie. Pentru mai multe detalii accesați –

 

Dotare tehnică de ultimă generație a cabinetelor de cardiologie

Pentru a vă evalua cu acuratețe starea de sănătate, CardioClinic dispune de echipamente de ultimă generație produse de furnizori de renume internațional – General Electric SUA, Mortara – Sua, Nihon Konden – Japonia. Toate echipamentele sunt specializate pentru cardiologie și au toate software-urile de măsurare și analiză disponibile, pentru a vă putea oferi un diagnostic corect.

 

Un spațiu modern și plăcut

Că să fim accesibili pentru Dvs, clinica este amplasată în zona centrală a Capitalei, cu acces facil atît cu mijloace publice de transport, cît și cu autoturismul: București pe Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Etaj 2sector 2. Intrarea este prin str. Dinu Vintilă, București, România.