Program: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 20:00

Cum iti alegi medicul cardiolog?

By: | Tags: | Comments: 0

Relatia dintre medic si pacient este una din cele mai personale relatii interumane. Este extrem de important sa aveti incredere in medicul dumneavoastra cardiolog, cu atat mai mult cu cat legatura cu acesta este una pe termen lung. Bolile cardiovasculare sunt boli de lunga durata, iar tratamentul lor necesita reevaluari periodice.

Va prezentam 3 sfaturi simple care sunt importante in decizia voastra. Cum iti alegi medicul cardiolog?

1. Luati in considerare experienta cardiologului

Cand e vorba de sanatatea inimii, experienta conteaza. Cu cat mai multa experienta un medic cardiolog are privind o anumita afectiune sau o anumita procedura, cu atat mai bune vor fi, probabil, si rezultatele tratamentului. Intrebati cati pacienti cu o anumita afectiune au fost tratati de acel medic. Daca stiti ca aveti nevoie de o anumita procedura, intrebati despre procentul de complicatii.

2. Luati in considerare sexul medicului

Este foarte important sa va simtiti confortabil cu sexul medicului dumneavoastra pentru ca va trebui sa discutati despre subiecte personale. Daca sunteti femeie si nu va simtiti confortabil sa discutati anumite aspecte personale cu un medic barbat, cautati un medic cardiolog de sex feminin.

3. Cautati informatii despre clinica in care activeaza

Clinica medicului dumneavoastra este clinica dumneavoastra. De aceea, trebuie sa aveti in considerare nivelul general de ingrijire oferit de clinica in care activeaza cardiologul. In plus, locatia clinicii trebuie sa fie la indemana, pentru a nu fi descurajati de a va programa la nevoie.

Pentru consultatii si investigatii cu medici cardiologi cu peste 15 ani de experienta in cele mai mari spitale din Bucuresti, va asteptam la CardioClinic! Pentru a va programa, va rugam sa apelati la unul din numerele de telefon de la urmatoarea pagina: Contact CardioClinic.

Va uram multa sanatate!